Форумчани, що не порадите ви мені гарне біле вино? Я просто хочу замовити пляшечок відразу не кілька свят, у мене ось скоро день народження буде і підуть також зимові свята, поки ціни не стають вище, хочу замовити відразу в цілях економії.
Порадьте недороге біле вино
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-10-22 23:59:15
Ну да, так люди постійно роблять! Спочатку думають про покупку, потім нічого не купують, а вже коли свята близько, то вони згадують що потрібно все купувати і алкоголь дорожчає особливо сильно, а люди хочуть економії, а її просто немає.
Поделиться32021-10-22 23:59:57
У мене так виходить вже кілька років поспіль) Я раніше замовляв заздалегідь все, навіть продукти для салатів і тому подібного, а зараз навіть банально алкоголь не можу замовити раніше, його навіть зберігати толком не складно.
Поделиться42021-10-23 00:02:26
Форумчани, що не порадите ви мені гарне біле вино? Я просто хочу замовити пляшечок відразу не кілька свят, у мене ось скоро день народження буде і підуть також зимові свята, поки ціни не стають вище, хочу замовити відразу в цілях економії.
Ми люди, просто стаём занадто ледачі і не хочемо купувати що то заздалегідь і тим більше робити, але з цим потрібно боротися.
Я ось особисто вже замовив шість пляшок білого вина Gazela Vinho Verde https://winewine.com.ua/wine/gazela-vinho-verde/ таке коштує всього то 180 гривень, якщо купувати від шести штук, а воно дуже смачне, я вже знаю! Тому замовляю відразу багато щоб також ще заощадити на доставці гроші, а то так замовляти по пляшечці і ще в нову пошту потрібно буде викидати по 80 гривень кожен раз.