форум КЛАС

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » форум КЛАС » Тестовый форум » Де можна замовити постільні речі?


Де можна замовити постільні речі?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Дітлахів, де можна замовити лицеві рушники оптом ?

0

2

Доброго часу доби, я можу вам порадити придбати покривала оптом ось тут https://polotenca.ua/ru/metrovye-licevye-polotenca/ . Традиційним матеріалом виготовлення банного текстилю є махра. Ця тканина складається з основи та ворсу. Ворсом називають петлі із ниток, витягнутих над основною поверхнею. Найчастіше довжина ворсу вбирається у 5 мм. Важливим показником якості тканини є її щільність. Під густиною мають на увазі вагу в грамах на квадратний метр поверхні. У хорошого пухнастого матеріалу цей показник повинен бути від 500 і вище.

0

3

Я зазвичай купую рушники цілими наборами, щоб і банне, і ручне були однакові. На цей раз замовляв через сайт https://goldenplaza.com.ua/ua/catalog/d … polotenca/  і теж підібрав таким чином, щоб і колір і візерунок збоку були однакові. Щоправда, ручних замовив два, оскільки їх все одно частіше переш.

0

4

Підкажіть де можна замовити професійний текстиль?

0

5

Можу Вам порадити звернутися напряму до виробника професійних текстильних виробів. В Україні є компанія Хотел Солюшин, яка виготовляє готельний та ресторанний текстиль https://hotel-solution.com.ua/ Замовити текстильні товари тут можна за найкращими цінами. Асортимент в них завжди великий і також тут зможуть виготовити текстильні вироби із написом бренду Вашого закладу.

0


Вы здесь » форум КЛАС » Тестовый форум » Де можна замовити постільні речі?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz